Lliga Endesa
Esports Bàsquet 05/12/2012

L'Assignia Manresa creu que la reforma educativa del govern central és "una agressió" a la llengua i la cultura catalanes

El club del Bages s'ha posicionat en la mateixa línia del Barça i el Fiatc Joventut

àlex Gozalbo
1 min
L'Assignia Manresa, a Bilbao

ManresaTal com han fet el Barça i el Fiatc Joventut, l'Assignia Manresa s'ha posicionat aquest dimecres a favor de l'actual model d'immersió lingüística. "La reforma educativa que pretén portar a terme el govern central és una agressió clara a la línia de flotació de la llengua i de la cultura catalana, i parteix de la base del no-reconeixement de Catalunya com a nació", diu el comunicat del club del Bages.

"Des de Bàsquet Manresa entenem que ens hem de posicionar al costat de tots aquells que defensen, des de la societat civil i des del govern, aquesta agressió que ens sembla absolutament injustificada. Som un equip català i defensem tot allò que forma part de Catalunya, i la llengua és l'instrument que ens identifica millor", conclou el club.

L'Assignia Manresa també s'ha mobilitzat aquest dimecres per col·laborar amb 'La Marató de TV3', que aquest any està dedicada a combatre el càncer.

stats