Bàsquet - Lliga Endesa

Sense punteria, el Barça perd pistonada (63-73)

L'equip blaugrana perd al Palau Blaugrana contra l'Unicaja

Rokas Jokubaitis

BarcelonaEl Barça no ha aprofitat la derrota del Madrid a Bilbao i ha perdut contra l'Unicaja (63-73). L'equip blaugrana ha fallat 18 dels 21 triples que ha intentat i s'ha quedat en una anotació molt baixa. Nikola Mirotic (20 punts i 6 rebots) ha sigut un dels pocs locals que ha competit al seu nivell habitual contra un rival que ha sabut treure petroli de la inspiració de Darío Brizuela. L'escorta ha sumat 22 punts amb 5/5 en triples.

Sarunas Jasikevicius ha recuperat Brandon Davies i Pierre Oriola en un partit que ha servit per estrenar el nou videomarcador del Palau Blaugrana. L'entrenador lituà ha fet descansar Rolands Smits, Dante Exum i Àlex Abrines (gastroenteritis).

Tot i perdre vuit pilotes en el primer quart, l'Unicaja ha aprofitat la inspiració anotadora dels seus jugadors exteriors per construir-se una diferència de sis punts. Els punts de Darío Brizuela i Axel Bouteille han animat la producció ofensiva del conjunt malagueny contra un equip blaugrana que, sense encert des de la línia de tres, ha funcionat a embranzides (32-35).

L'Unicaja ha aprofitat la poca anotació del Barça per arribar als últims quatre minuts amb un avantatge de 14 punts (52-66). La reacció culer no ha sigut suficient per capgirar el marcador.

Yankuba Sima

Derrota del Baxi Manresa (98-94)

El Baxi Manresa ha pagat l'esforç europeu i ha perdut a la pista del Río Breogan (98-94). Tot i tenir problemes per assegurar el rebot, l'equip bagenc ha competit fins al final. Els tirs lliures li han jugat una mala passada al conjunt català.

Pau Ribas

La Penya, sense opcions a Burgos (92-76)

El Joventut de Badalona, per la seva banda, no ha tingut opcions de victòria a la pista de l'Hereda san Pablo Burgos (92-76). L'equip local ha capturat 17 rebots ofensius contra un equip verd-i-negre més tou del que és habitual. Carles Duran ha fet reaparèixer Brandon Paul.