Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet / ACB 09/04/2023

Les crosses més doloroses de Pau Ribas: l'Instant Replay de l'ARA

El jugador verd-i-negre es perdrà, probablement, tot el que queda de temporada

1 min
Pau Ribas, veient el partit entre la Penya i el València Basket

BarcelonaTarda agredolça a Badalona. El Joventut va superar el València Basket, però Pau Ribas es perdrà, probablement, tot el que queda de temporada. El jugador verd-i-negre va aparèixer al Palau Olímpic amb crosses després de confirmar-se que pateix un esquinç de tercer grau als lligaments del turmell esquerre. "És un jugador insubstituïble i ens haurem de reinventar", va lamentar Carles Duran.

Derrotes abans del clàssic

El Barça no va aprofitar la derrota de dissabte del Reial Madrid i va perdre a la pista del Surne Bilbao Basket. Vuit punts de Nikola Radicevic en els últims 50 segons van acabar amb les opcions d'un equip blaugrana que va badar. Les baixes de Tomás Satoransky i Nikola Kalinic van limitar la rotació d'un conjunt culer que va tancar una setmana negativa amb dues derrotes.

Crispetes per celebrar els 100 punts

El Baxi Manresa va perdre a la pista d'un Cazoo Baskonia que va aprofitar les punxades de Madrid i Barça per col·locar-se com a líder de la classificació. L'equip bagenc va tornar a fer un bon partit, però no va poder donar la sorpresa en una de les pistes més difícils. A l'estil NBA, els aficionats locals van celebrar que el conjunt basc va arribar als 100 punts rebent crispetes de regal.

Un equip que entrena millor que juga

El Bàsquet Girona va superar el Carplus Fuenlabrada i ja acumula nou victòries, però Aíto García Reneses continua preocupat perquè l'equip entrena millor de com juga. "La sessió de dijous, per exemple, va ser molt més completa, ja que durant els partits som massa irregulars. Hem de traslladar aquest nivell dels entrenaments als partits. No hem de fer elucubracions", assegura l'entrenador.

stats