Bàsquet - Lliga Endesa

La paraula crisi deixa de ser tabú al vestidor culer: l'Instant Replay de l'ARA

Els jugadors del Barça fan autocrítica d'un mes de desembre nefast

1 min
Roger Grimau, donant instruccions

BarcelonaDesprés de perdre set dels últims deu partits, un Barça anímicament tou afronta cinc compromisos consecutius com a local. El club veu la situació de l'equip entrenat per Roger Grimau com a preocupant, però encara reversible. "Estem fotuts", diu el tècnic. "La ratxa no és admissible. Estem en un mal moment, en crisi, i necessitem aconseguir victòries i recuperar el joc en equip. Hem tingut un mes de desembre molt dolent", analitza Nico Laprovittola.

El Bàsquet Girona veurà la Copa per televisió

El Bàsquet Girona no va poder sorprendre el Baskonia i haurà de veure la Copa del Rei de Màlaga per televisió (85-93). Salva Camps no va poder fer debutar Brae Ivey. L'escorta nord-americà, castigat per un procés víric, no va poder ajudar els seus companys. Un tercer quart molt anotador de l'equip basc va acabar amb les opcions de victòria del conjunt local. La remuntada final va ser insuficient.

Musa Sagnia celebra la victòria amb els aficionats del Baxi Manresa.

El Baxi Manresa, rei de Catalunya

El Baxi Manresa s'ha desfet del Bàsquet Girona, el Barça i el Joventut en tan sols 20 dies. L'equip bagenc va aprofitar el triomf de divendres contra la Penya (102-89) per augmentar les seves opcions de jugar la Copa del Rei. "No volíem guanyar per anar a la Copa, volíem guanyar per fer les coses el millor possible", va recordar Pedro Martínez. "Ho tenim molt difícil, però si tenim una petita opció de jugar la Copa, la lluitarem", va opinar Carles Duran.

stats