Bàsquet - Lliga Femenina Endesa
Esports Bàsquet 20/05/2021

Alfred Julbe renova amb l'Spar Girona amb el repte de mantenir la competitivitat ajustant el pressupost

i
Àlex Gozalbo
1 min
Alfred Julbe, entrenador del Girona

BarcelonaL'Spar Girona ha anunciat aquest dijous la renovació d'Alfred Julbe per una temporada més. L'entrenador va aterrar el novembre passat a Fontajau i en la seva primera temporada ha aconseguit guanyar la Copa de la Reina i arribar per primer cop als quarts de final de l'Eurolliga. "Estic content. Miraré d'assolir l'objectiu que Pere Puig ha anat explicant, que seria ajustar el pressupost però mantenint o millorant la competitivitat. Té les seves dificultats, però és un repte que em poso", diu el tècnic.

"Un cop hem acabat de consensuar el que volíem i desitjàvem tots plegats de com havia de funcionar la temporada, estem molt contents d'assegurar la continuïtat de l'Alfred. Esportivament estem molt satisfets del tom que va fer l'equip, de com va jugar i sobretot de la Copa de la Reina. El que li vam demanar es va complir i esperem seguir avançant amb ell. Ara toca perfilar el cos tècnic que l'ha d'acompanyar. Esperem que les peces que hi havia l'any passat també continuïn", diu Pere Puig, director esportiu de l'Spar Girona.  

Amb el fitxatge de Binta Drammeh i la renovació de Laia Palau l’equip gironí agafa forma, ja que Frida Eldebrink, Giedre Labuckiene, Kennedy Burke, Laia Flores, Júlia Soler i Julia Reisingerová també tenen contracte.

stats