BÀSQUET
Esports Bàsquet 30/10/2019

Un Anthony Davis de rècord lidera el tercer triomf dels Lakers (120-91)

La victòria dels Mavericks de Doncic contra els fins ara invictes Nuggets completa la jornada NBA

Guillem Camps
1 min
Un Anthony Davis de rècord condueix els Lakers al tercer triomf consecutiu (120-91)

BarcelonaDesprés de la derrota en el derbi de Los Angeles en la jornada inaugural, els Lakers s'han posat les piles i, de moment, compten la resta de partits per victòries. Aquesta matinada s'han imposat a uns inexperts Memphis (120-91) gràcies a l'excepcional actuació d'una de les seves figures, Anthony Davis. L'aler pivot ha signat en només 31 minuts un total de 40 punts i 20 rebots. L'últim jugador dels californians que va arribar a aquests registres va ser el mític Shaquille O'Neal l'any 2003. Al marge del recital de Davis, també han contribuït a la victòria els 23 punts de l'omnipresent LeBron James.

Per la seva banda, els Memphis, tot i la contundent derrota final, han plantat cara durant més de dos períodes a una de les millors plantilles de la NBA, i fins i tot s'han arribat a col·locar sis punts per davant a l'inici del tercer quart (59-65), però ha estat aleshores quan ha sorgit la millor versió de Davis per esvair les esperances dels de Tennessee.

Victòria de Dallas contra Denver

Un altre conjunt que ha arrencat molt en forma la temporada són els Dallas Mavericks, que han pogut amb els invictes, fins ahir, Denver Nuggets (109-106). Tot i que no ha estat la millor nit de les joves perles Luka Doncic i Kristaps Porzingis, la gran actuació coral de la franquícia de Texas (fins a nou jugadors han realitzat dobles figures en anotació) ha estat suficient per provocar la primera ensopegada dels de Denver, guiats pels 23 punts de Paul Millsap i el triple doble del serbi Nikola Jokic.

stats