ACB
Esports Bàsquet 03/04/2011

L'Assignia cau de forma contundent a Saragossa a causa d'un tercer quart nefast (85-65)

El Manresa no ha tingut cap opció de victòria en tot el partit i s'ha vist superat per un CAI que ha tingut un gran encert des del triple

David Jover
Hettsheimer dominant a la zona

BarcelonaEntrava dins dels plans perdre a Saragossa. Però d'una altra forma. El tercer quart que ha fet avui l'Assignia Manresa no ha estat digne d'un equip que s'està jugant la permanència i això ha fet que el partit es trenqués en finalitzar els primers trenta minuts.

En el primer temps els manresans no han estat del tot bé, però tot i així s'han mantingut en el partit gràcies als punts de Majstorovic i Slokar, que han fet que els de Ponsarnau marxessin al descans tan sols cinc punts per sota, 34-29, després d'anar perdent de setze punts al 15' de partit.

El CAI posa la directa

A la segona part la benzina s'ha acabat i una sortida en tromba del CAI, amb Pablo Aguilar com a protagonista, ha trencat el partit. L'aler-pivot format al Reial Madrid i ara a Saragossa ha fet dotze punts de forma gairebé consecutiva i ha fet que els seus se n'anessin de tretze, 53-40, en un moment.

Després d'aquest parcial ja no hi ha hagut res a fer, perquè els de José Luis Abós han acabat amb vint-i-nou punts en el quart i amb dinou d'avantatge, 63-44. El darrer quart ha estat un tràmit per a tots dos equips perquè la diferència en comptes de baixar ha acabat sent de vint punts, 85-65.

De cara a la lluita per la permanència, el Manresa espera que aquesta tarda el Menorca perdi el seu partit a Fuenlabrada per deixar les coses tal com estaven abans de començar la jornada 28.