NBA
Esports Bàsquet 12/08/2014

Ballmer substitueix el polèmic Donald Sterling com a propietari dels Clippers

L'ex president del consell d'administració de Microsoft ha comprat l'equip per 2.000 milions de dòlars (1.500 milions d'euros)

Ara
1 min
Steve Ballmer, nou propietari dels Clippers / KIMIHIRO HOSHINO / AFP

BarcelonaSteve Ballmer és el nou propietari de Los Angeles Clippers. El que va ser president del consell d'administració de Microsoft ha comprat la franquícia de la NBA per 2.000 milions de dòlars (1.500 milions d'euros) segons ha informat aquest dimarts la lliga nord-americana. Ballmer substitueix al càrrec a Donald Sterling, exclòs de forma permanent per les seves declaracions racistes.

Sterling, que també va ser multat amb 2,5 milions de dòlars, es va veure obligat a vendre la franquícia, que després d'una batalla legal –inicialment s'hi resistia però un jutge va desbloquejar l'operació– ha acabat en mans de Ballmer.

L'excap de Microsoft, que encara té una cadira al consell d'administració de la companyia, ha assegurat que té "un somni gran i audaç per als Clippers". El seu repte, tot i que no ho ha dit públicament, és aspirar a l'anell de la NBA. Tot i que inicialment s'havia rumorejat amb un possible trasllat de la franquícia a Seattle (la seva ciutat natal) s'ha compromès a mantenir els Clippers a Los Angeles.

stats