LLiga Endesa
Esports Bàsquet 04/09/2013

El Barça descarta Pete Mickeal

El club ha fet oficial la decisió amb un comunicat

àlex Gozalbo
2 min
Pete Mickeal, a la sala de premsa

BarcelonaEl Barça de bàsquet ha emès aquest dimecres un comunicat en què anuncia que descarta Pete Mickeal, que la temporada passada va recaure d'un tromboembolisme pulmonar. Tal com va explicar l'ARA, els serveis mèdics del club han desaconsellat la seva continuïtat

"El Barça i Pete Mickeal han arribat a un acord per tal de no continuar la seva relació contractual que va finalitzar el passat 30 de juny, un cop els serveis mèdics del club van revisar els informes mèdics rebuts des dels Estats Units", diu la nota. "El Barça vol agrair a Pete Mickeal la seva professionalitat durant les quatre temporades en què ha estat al primer equip i li desitja molta sort en els seus futur reptes personals i professionals", afegeix el comunicat.

El Barça va rebre el passat divendres els informes mèdics aportats pel jugador en què els especialistes dels Estats Units certificaven que Pete Mickeal està completament sa i és apte per a l'esport professional. Els serveis mèdics del club van posar en dubte els documents aportats per l'aler ja que van considerar que hi ha havia massa riscos. Els especialistes de l'entitat consideren que com que el jugador s'ha medicat amb anticoagulants qualsevol cop podria tenir conseqüències irreversibles. La decisió es va prendre durant el cap de setmana.

El jugador, que compta amb ofertes per jugar a l'Eurolliga i amb l'interès d'algunes franquícies de la NBA, s'estava entrenant aquests dies en sessions de matí i tarda a Miami. Després de parlar aquest dimarts amb el metge que ha tractat Pete Mickeal als Estats Units, el Barça ha emès un comunicat aquest dimecres.

"Els metges no han autoritzat la seva tornada a les pistes", diu el Barça a la seva pàgina web.

stats