El Barça Lassa abusa d'un Montakit Fuenlabrada perdut (106-76)

El líder de la Lliga Endesa castiga un rival desorientat

i
Pau Ribas i Paco Cruz

BarcelonaEl Barça Lassa ha abusat d'un Montakit Fuenlabrada que passa per un moment molt delicat (106-76). Després de la renúncia de Néstor García, Josep Maria Raventós s'ha fet càrrec d'un equip que ha patit per seguir el ritme del líder a la Lliga Endesa.

Svetislav Pesic ha aconseguit la seva victòria número 100 a la Lliga Endesa en el dia en què s'ha complert un any del seu retorn al Barça com a tècnic. "Hem fet un partit sòlid, hem mantingut la concentració i hem tingut actitud. Això és difícil quan arribes al descans amb un avantatge gran", ha analitzat el serbi.

Kevin Seraphin ha aprofitat la baixa d'Ante Tomic, que ha tingut descans, per exhibir el seu bon moment de forma contra un rival mancat de jugadors interiors. El pivot francès ha sumat 20 punts, màxima anotació personal a la Lliga Endesa, i 7 rebots. El seu compatriota Thomas Heurtel ha acabat amb 15 punts i 9 assistències.

Després de vuit minuts igualats, el Barça Lassa ha accelerat el ritme de joc i ha deixat enrere un rival que ha perdut massa pilotes al Palau Blaugrana. El balanç defensiu del Montakit Fuenlabrada no ha estat fiable i l'equip català ha sumat 59 punts en una primera meitat en què s'ha construït un avantatge de 23 punts (59-36). El conjunt culer ha sumat més punts en 20 minuts que la setmana passada en 40.

Amb el partit sentenciat, el Barça Lassa s'ha relaxat i el Montakit Fuenlabrada ha tret l'orgull per evitar un marcador d'escàndol. El parcial visitant durant el tercer període ha sigut de 17-22 (76-58). L'últim quart ha sigut de tràmit.

Navarro, homenatjat per la Federació Catalana

La Federació Catalana ha aprofitat el partit per homenatjar Joan Carles Navarro. Joan Fa, president de la FCBQ, ha lliurat la insígnia d'or a l'excapità de l'equip blaugrana, convertit ara en mànager de la secció.