Lliga Endesa
Esports Bàsquet 20/07/2015

El Barça Lassa oficialitza el fitxatge de Shane Lawal

L'acord és per a les pròximes dues temporades

àlex Gozalbo
1 min
Shane Lawal / SASSARI

BarcelonaEl Barça Lassa ha oficialitzat aquest dilluns el fitxatge de Shane Lawal. L'acord és per a les pròximes dues temporades. El pivot nigerià, de 28 anys i 2,08, arriba a Barcelona després de guanyar tots els títols a Itàlia, al Dinamo Sassari, amb el qual ha aconseguit la Lliga, la Supercopa i la Copa.

L'arribada de Samardo Samuels (EA7 Olimpia de Milà), Alexander Vezenkov (Aris de Salònica) i Moussa Diagne (Montakit Fuenlabrada), que no tindrà fitxa del primer equip, també està emparaulada.

Joan Creus i Xavi Pascual esperen tenir tancada la plantilla abans que s’acabi el mes. En total, el conjunt incorporarà aquest estiu set jugadors, ja que també ha fet una oferta formal per Pau Ribas. A més, busca un base i un aler. Stratos Perperoglou és el jugador que agrada més.

Joan Creus ha recuperat pes en la construcció d’una plantilla que serà més física i atlètica que la de la temporada passada. Els jugadors que continuaran són Tomás Satoransky, Joan Carles Navarro, Brad Oleson, Àlex Abrines, Marcus Eriksson, Ante Tomic i Justin Doellman. El Barça, a més, té signat un precontracte de futur amb Davis Bertans (Laboral Kutxa).

El planter, per la seva banda, unificarà el cos tècnic del conjunt filial i del júnior, on aterrarà un entrenador de reconegut prestigi. El club ha incorporat Rodions Kurucs com a aposta de futur.

stats