Adecco Or
Esports Bàsquet 07/07/2013

El Barça ofereix la banqueta del filial a Aleix Duran

El tècnic ha sigut l'escollit pel club blaugrana, que les últimes setmanes ha treballat amb una llista de quatre persones en què també hi havia Agustí Julbe

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaEl Barça vol que Aleix Duran sigui l'entrenador del seu equip filial, que la pròxima temporada competirà per segon any consecutiu a l'Adecco Or. El tècnic, que les últimes dues temporades ha dirigit el Sabadell Sant Nicolau, filial de la Bruixa d'Or Manresa a la Lliga EBA, ha sigut l'escollit pel club blaugrana, que les últimes setmanes ha treballat amb una llista de quatre persones en què també hi havia Agustí Julbe. El fins ara ajudant de Xavi Pascual, però, va anunciar el passat divendres que no seguirà a l'entitat.

Aleix Duran compta amb l'aprovació de les principals veus autoritzades del Barça. Des de Joan Creus, secretari tècnic, fins a Jordi Ardèvol, director tècnic del bàsquet formatiu, passant per Xavi Pascual, entrenador del primer equip.

El Manresa vol Eriksson

El club blaugrana està estudiant la proposta de la Bruixa d'Or Manresa, que vol que Marcus Eriksson jugui cedit al seu equip. El jugador es retrobaria amb Borja Comenge, que aquesta temporada ha sigut el seu entrenador al Barça B. El club del Bages espera completar entre aquest dilluns i dimarts els requisits que l'ACB li va demanar per poder continuar a la Lliga Endesa i no esgotar la data límit del 13 de juliol. En qualsevol cas, l'aprovació definitiva arribarà el 17 de juliol, quan l'ACB celebrarà una nova assemblea general.

stats