BÀSQUET
Esports Bàsquet 29/06/2016

El Barça Lassa jugarà contra els Oklahoma City Thunder de Kevin Durant

L'equip d'Oklahoma farà una gira per l'estat espanyol que l'enfrontarà primer al Reial Madrid i després al Barça Lassa

Joan Aureli Raich
2 min
Gira NBA Global Games dels Oklahoma City Thunder per l'estat espanyol

BarcelonaTal com ja va avançar l'ARA, la temporada del nou Barça Lassa arrancarà amb un plat fort. El dia 5 d'octubre l'equip blaugrana jugarà un partit contra els Oklahoma City Thunder de Kevin Durant i de Russell Westbrook al palau Sant Jordi de Barcelona.

Durant és el jugador estrella dels Thunder

Després de l'adéu de Xavi Pascual, el projecte del tècnic encara per confirmar, s'iniciarà amb un duel contra l'equip que va posar contra les cordes als Golden State Warriors en l'última final de Conferència Oest de l'NBA. Tot i que finalment els Curry i companyia van donar la volta a l'eliminatòria es tracta d'un dels equips més potents de la lliga americana que ha arribat a quatre de les sis últimes finals de la Conferència Oest.

El Barça s'ha imposat en els tres últims partits que ha jugat com a local contra un rival NBA. L'últim va ser el 2012 i els blaugrana es van imposar per 99 a 85 als Dallas Mavericks . Abans s'havien imposat per 92 a 88 als Lakers de Los Angeles l'any 2010 i el 2006 van superar per 104 a 99 als Sixers de Filadèlfia. En aquest darrer duel els blaugrana van passar a la història en convertir-se en el primer equip del continent europeu en superar-ne a un de la NBA.

La gira dels Thunder per l'estat espanyol forma part de la iniciativa NBA Global Games, una estratègia amb la lliga americana pretén aconseguir més seguidors a Europa. Dos dies abans de jugar contra el Barça els d'Oklahoma City jugaran contra el Reial Madrid al Barclaycard Center de la capital espanyola. Es tracta de la segona vegada en que els d'Oklahoma visiten Europa després dels dos partits que van fer l'any 2013.

stats