LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 07/10/2012

El Barça Regal cau a Bilbao i iguala el pitjor inici de Lliga des de fa sis anys (78-77)

Els de Xavi Pascual han anat de més a menys i s'han vist superats per un Gescrap que en el darrer quart ha arribat a vèncer per nou punts

D.r. Jover
Tomic agafa un rebot ofensiu

BarcelonaEl Barça Regal ha caigut a la pista del Gescrap Bizkaia Bilbao Basket per 78-77 i ha sumat la segona desfeta de la temporada. Aquesta derrota deixa el Barça en una situació complicada perquè ha igualat el pitjor inici de la seva història. La temporada 2006-2007 els blaugranes també van perdre els dos primers partits amb Dusko Ivanovic com a la banqueta.

El partit d'aquest diumenge a Bilbao ha servit per veure de nou a Sarunas Jasikevicius amb la samarreta del Barça a la Lliga Endesa i també per veure el retorn a les pistes de Joan Carles Navarro, que sembla que ha superat la seva lesió a la fàscia del peu. Jasikevicius, amb dos triples inversemblants en els darrers segons, ha retardat el triomf del conjunt basc.

El Barça Regal ha anat de més a menys. Ha fet 27 punts en el primer quart i ha marxat al descans per davant en el marcador (37-43), però en el tercer quart tan sols ha fet nou punts i ha marxat per sota en el marcador (57-52). En els darrers deu minuts el Barça s'ha encaparrat en el llançament exterior i a poc a poc el Gescrap Bizkaia ha agafat una renda interessant que ha estat definitiva.

El 65-56 que ha anotat Zizis ha deixat la victòria encarrilada pel Bilbao, tot i que entre Lorbek i Jasikevicius ho han intentat a la desesperada des del triple i han deixat el marcador en el 78-77 final.