LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 23/10/2011

El Barça Regal supera el Bilbao Basket amb un gran Navarro (91-72)

El gran partit de l'escorta ha servit perquè el Barça sumi el tercer triomf de la temporada. Lorbek, amb 19 punts, ha acompanyat Navarro en l'anotació

D.r. Jover
1 min
Navarro supera Banic

BarcelonaEls Barça Regal de Xavi Pascual ha sumat aquest diumenge la tercera victòria de la temporada superant per 91-72 el Bilbao Basket, que no ha donat tanta guerra com s'esperava. Un dels motius ha estat el desgast físic dels bascos, que aquest divendres van disputar el seu partit d'Eurolliga i no han tingut ni 48 hores de descans.

Tot i així els blaugrana han estat molt superiors durant tot el partit i ja en el primer quart manaven per deu punts, 24-14. Al descans l'avantatge blaugrana ha estat de setze punts, 52-36. Des d'aleshores no hi ha hagut partit, i menys quan Joan Carles Navarro té el dia. El de Sant Feliu ha acabat amb 27 punts i cinc triples anotats en 24 minuts de joc. El seu millor company de viatge ha estat Lorbek, amb 19 punts.

En els últims minuts la diferència s'ha enfilat als vint-i-dos punts, però al final del partit ha estat de dinou punts, 91-79.

Retorn emotiu

Un dels protagonistes abans i durant el partit ha estat Roger Grimau. L'excapità del Barça, que va estar vuit temporades al conjunt blaugrana, ha rebut un homenatge per part de l'afició del Palau i també per part del club, que li ha fet una entrega d'una samarreta signada per tots els seus excompanys.

stats