BÀSQUET
Esports Bàsquet 22/11/2011

Rosell diu que el Barça "no té múscul financer" per cobrir la fitxa dels germans Gasol i de Ricky

El president del Barça explica que en el cas que no s'arregli la situació a la NBA, buscarien solucions imaginatives per poder comptar amb els tres jugadors

Ara
1 min

BarcelonaEl president del Barça, Sandro Rosell, ha anunciat que el club "no té múscul financer" per poder cobrir la fitxa dels germans Gasol –Pau i Marc– i de Ricky Rubio, en cas que no s'arregli la situació a la NBA. De fet, Pau i Marc Gasol ja fa dies que s'entrenen amb el Barça Regal, mentre que Ricky Rubio tornarà a Barcelona. Però ell, en principi, s'entrenarà en solitari.

"El club no té el suficient suport econòmic per fitxar els Gasol i Ricky, però en el cas que ens ho haguéssim de plantejar, podríem buscar altres alternatives, com per exemple un patrocini", ha dit Rosell, que ha afegit: "Pau i Marc estan entrenant amb nosaltres i els considerem dels nostres. Això també serveix per a en Ricky. Però el que no podem fer és especular. Si succeeix, ho posarem tot sobre la taula. Fins llavors, no volem especular".

Joan Carles Navarro, preguntat sobre la possibilitat de jugar novament amb Pau Gasol al Barça, ha comentat: "A qui no li agradaria jugar amb Pau Gasol o amb el seu germà? Jo tinc la sort de jugar amb ell a la selecció. Si passa això del locaut, ja veurem".

stats