Lliga ACB
Esports Bàsquet 23/05/2012

El Barça rebrà al València Basket en el primer partit de semifinals del play-off (21.45 h)

Els blaugrana tindran el factor pista a favor seu i aquest dijous s'espera la tornada de Juan Carlos Navarro que s'està recuperant de la seva lesió

Efe
1 min
El blaugrana Víctor Sada s'anticipa al base del Lucentum Alacant, Nacho Ordín

BarcelonaEl Barça Regal iniciarà aquest dijous al Palau el camí més pronunciat per revalidar el títol de l'ACB, amb la primera trobada de semifinal davant el València (21.45), al qual aquesta temporada no ha atorgat cap concessió en els dos partits que han disputat, amb dues victòries catalanes.

Per al primer xoc de demà al Palau-les semifinals són a un màxim de cinc partits, igual que la final-, el Barcelona espera l'arribada d'un Joan Carles Navarro que segueix amb el seu procés de recuperació, i que li ha impedit participar en els dos partits de quarts.

Ara, davant el València, el conjunt català espera que els problemes de fascitis plantar al peu esquerre hagin remès prou com per poder alinear alguns minuts a Navarro, inoperatiu des de la Final a Quatre, en què no va participar en el partit de consolació.

La sèrie és al millor de cinc partits i el Barça, campió de la fase regular, té avantatge en el factor pista per la qual cosa jugarà com a local els dos primers i, si cal disputar, també la cinquena trobada de l'eliminatòria.

La Lliga s'ha convertit en el gran objectiu blaugrana aquesta temporada, després de la derrota a la final de la Copa del Rei, disputada al Palau Sant Jordi de Barcelona contra el Reial Madrid, i l'eliminació en les semifinals de l'Eurolliga de Istanbul.

stats