Copa del Món
Esports Bàsquet 31/01/2014

Barcelona, presentada com a seu de la Copa del Món de bàsquet

El Palau Sant Jordi acollirà quatre partits dels vuitens de final, dos dels quarts de final i una semifinal

àlex Gozalbo
1 min
Un instant de la presentació de Barcelona com a seu de la Copa del Món de bàsquet / FEB

BarcelonaDesprés de donar a conèixer Ole i Hop, les dues mascotes del torneig, Barcelona s'ha presentat aquest divendres com a seu de la Copa del Món de bàsquet. El Palau Sant Jordi acollirà quatre partits dels vuitens de final, dos dels quarts de final i una semifinal.

Yvan Mainini, president de la FIBA; Patrick Baumann, secretari general de la FIBA; José Luis Sáez, president de la Federació Espanyola (FEB); Joan Fa, president de la Federació Catalana (FCBQ); i Maite Fandos, tinenta d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports; han participat en l'acte, que ha estat presentat per la periodista Mireia Vicente.

"Barcelona es convertirà aquest estiu en la capital del bàsquet", ha dit Maite Fandos, que ha recordat que el bàsquet és el segon esport més practicat en edat escolar. Anna Cardús, Salva Maldonado, Nacho Solozábal, Enric Burrull i Pau Vendrell han representat l'esport barceloní durant la presentació. "Veure els millors jugadors aquí és una gran oportunitat", ha dit el tècnic del Fiatc Joventut.

"Aquest és un gran repte. Volem que la Copa del Món deixi un llegat, com van fer els Jocs Olímpics de Barcelona 1992", ha recordat José Luis Sáez. Badalona, que ha demanat organitzar un partit de preparació de la selecció espanyola, acollirà alguna activitat de l'esdeveniment.

stats