Lliga Endesa
Esports Bàsquet 24/11/2013

L'espectacular reaparició de Monroe no evita la derrota de la Bruixa d'Or (64-69)

El Manresa suma la quarta derrota de la temporada davant el Laboral Kutxa

Marta Campderrós

BarcelonaLa Bruixa d'Or ha perdut (64-69) davant el Laboral Kutxa al Nou Congost en la 7a jornada de la Lliga Endesa. El conjunt manresà, que va guanyar la passada setmana al CB Valladolid a casa (75-72), ha sumat aquest diumenge la seva quarta derrota en lliga.

Ritme i encert. Ambdós equips han protagonitzat un primer quart intens i d'anotació. El jugador del Baskonia Tibor Pleiss ha sortit endollat a pista, i ha estat un dels més destacats del partit (14 punts). Els locals no s'han quedat enrere, i Max Kouguere i Darryl Monroe han mantingut vius els manresans en els primers minuts (20-23).

Monroe, ja recuperat del trencament fibril·lar de segon grau al bíceps femoral de la seva cuixa dreta, ha reaparegut al Nou Congost per deixar a tot el públic bocabadat. L'aler pivot nord-americà ha liderat el seu equip i ha posat la Bruixa d'Or per davant en el marcador al final del segon quart (37-35).

En la represa, dos triples de Leo Mainoldi han avançat de nou els visitants. El Laboral Kutxa ha gestionat bé el seu avantatge i ha acabat guanyant el tercer quart (48-52). Progressivament els de Vitòria han anat millorant en el joc ofensiu i han aconseguit una renda de 10 punts (minut 35, 50-60). Tot i l'exhibició de Monroe (19 punts i 4 rebots), la Bruixa d'Or ha acabat sota domini del Baskonia.