BÀSQUET
Esports  /  Bàsquet 28/08/2014

La Bruixa d'Or Manresa fitxa Haritopoulos com referent en el joc interior

El director esportiu del club del Bages, Pere Romero, el defineix com "un interior experimentat, que aportarà qualitat, lluita i rebot, tal com ha demostrat fins ara

Efe
1 min

ManresaLa Bruixa d'Or Manresa ha confirmat aquest dijous el fitxatge del pivot Dimitris Haritopoulos, de 30 anys i 2,05 metres, i que està cridat a ser un dels referents de l'equip català en el joc interior. El director esportiu del conjunt manresà, Pere Romero, ha destacat que el grec és "un interior experimentat, que aportarà qualitat, lluita i rebot, tal com ha demostrat fins ara".

Tot i que la més gran part de la seva carrera l'ha desenvolupat a Grècia, Haritopoulos coneix la Lliga Endesa ja que la temporada passada va ser un dels jugadors més destacats del Valladolid. Malgrat que el conjunt de Ricard Casas va perdre la categoria, Haritopoulos va disputar tots els partits, fent la mitjana 11 punts i 5 rebots.

Ha estat internacional amb el seu país i campió de Lliga i Copa amb l'Aris de Salònica, amb el qual també va aconseguir una FIBA Eurocup. A Bulgària, també es va proclamar campió de Lliga i Copa amb el Lukoil Academic Sofia.

Dimitris Haritopoulos arribarà en les pròximes hores a Manresa i s'incorporarà als entrenaments que ja han començat al Nou Congost.

stats