WNBA
Esports Bàsquet 10/06/2014

Carme Lluveras torna als Estats Units com a entrenadora convidada de les Atlanta Dream

La catalana marxarà per setè any consecutiu a la WNBA

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaCarme Lluveras marxarà per setè any consecutiu a la WNBA, on aquest estiu farà d'entrenadora convidada de les Atlanta Dream. La franquícia de Geòrgia comparteix actualment el lideratge de la Conferència Est amb les Chicago Sky (5-3). La catalana compartirà cos tècnic amb Michael Cooper, exjugador dels Lakers.

"Crec que és important reciclar-te constantment i col·laborar amb el cos tècnic d'un equip de la WNBA és una bona manera d'estar al dia de les novetats tàctiques", diu a l'ARA Carme Lluveras, que des de fa uns mesos assessora com a 'scout' amb algunes franquícies de la WNBA i col·labora amb Catalunya Ràdio. La catalana coincidirà al cos tècnic amb Teresa Edwards, exjugadora amb cinc medalles olímpiques a la qual va entrenar.

Convidada per Angela Taylor, vicepresidente executiva i 'general manager' de les Atlanta Dream, amb la qual la catalana ja va coincidir a les Washington Mystics i les Minnesota Lynx, Carme Lluveras viatjarà el pròxim dilluns 30 de juny.

L'estrella de les Atlanta Dream és Angel McCoughtry i algunes de les jugadores destacades són Erika de Souza, que acaba de ser reconeguda com millor jugadora de la setmana a la Conferència Est, i Sancho Lyttle.

Aquesta temporada hi ha una jugadora catalana competint a la WNBA. Es tracta d'Anna Cruz, base de les New York Liberty.

stats