BÀSQUET - NBA
Esports Bàsquet 07/05/2015

Els Cavaliers trepitgen els Bulls i igualen l'eliminatòria

També igualen l'eliminatòria els Rockets, que han superat els Clippers amb un Harden líder

Efe / Ara
3 min
LeBron James ha destacat contra els Bulls / JASON MILLER / GETTY IMAGES

Houston / BarcelonaL'aler LeBron James ha fet notar la seva condició d'estrella i ha liderat l'ofensiva dels Cavaliers de Cleveland que s'han imposat per 106-91 als Bulls de Chicago en el segon partit de l'eliminatòria de semifinal del 'play-off' de la Conferència Est. La victòria permet als Cavaliers empatar a 1 la sèrie que disputen al millor de set i el tercer partit es jugarà aquest divendres al United Center de Chicago, on els Bulls arriben amb l'avantatge de camp al seu favor.

James, a diferència del primer partit, ha imposat el ritme i el protagonisme en l'atac i amb 33 punts ha superat en tot moment a la defensa de Chicago. James, que ha anotat 13 de 29 tirs de camp i 7 de 9 des de la línia de personal, no ha donat opció a la defensa dels Bulls. El jugador franquícia dels Cavaliers també ha capturat vuit rebots, ha donat cinc assistències, ha recuperat dues pilotes i ha posat un tap. Els Cavaliers han tingut el partit sentenciat en el tercer període quan l'avantatge ha arribat a ser de 25 punts, sense que els Bulls poguessin després ja recuperar-se.

Davant d'uns Cavaliers molt superiors en totes les facetes del joc, els Bulls mai han pogut entrar en el partit, tot i que Buttler ha aportat 18 punts, però ha fallat 9 de 14 tirs de camp, inclosos 5 de 7 triples. El base Derrick Rose tampoc ha pogut guanyar-li el duel individual a Irving i el seu doble-doble de 14 punts, 10 assistències i 7 rebots, ha estat lluny de ser l'aportació que l'equip necessitava a l'hora de superar la inspiració i eficàcia del joc ofensiu dels Cavaliers.

El mateix ha passat amb Gasol, que només ha pogut arribar als 10 punts, després de disputar 29 minuts, en els quals ha anotat només 3 de 8 tirs de camp i 5 de 6 des de la línia de personal. El jugador de Sant Boi tampoc ha pogut amb els homes alts dels Cavaliers en el joc interior i els seus quatre rebots, inclosos tres defensius, han estat lluny de les seves mitjanes superiors als 10. Gasol, que en el primer partit va ser decisiu amb les seves cistelles en suspensió, no ha pogut fer-ho de nou, ni tampoc ha donat una assistència, ha recuperat dues pilotes i n'ha perdut tres.

Encara que els Bulls han intentat en el tercer període tornar a entrar en el partit i han aconseguit una ratxa de 14-0, Jones ha anotat dos triples consecutius i James ha encistellat dues vegades i ha aconseguit que tot tornés a la normalitat al començament del quart període.

Remuntada dels Rockets (115-109)

L'escorta James Harden ha tornat a ser el protagonista i els Rockets de Houston han superat 115-109 el Los Angeles Clippers en el segon partit de l'eliminatòria de semifinal del 'play-off' de la Conferència Oest després de remuntar un desavantatge de nou punts en la segona part. La victòria permet els Rockets empatar la sèrie a 1.

Harden ha aportat 32 punts, inclosos 16 en el quart període, després d'anotar 7 de 17 tirs de camp. El jugador estrella dels Rockets també ha repartit set assistències i ha capturat tres rebots, però ha perdut set pilotes, de les 14 que ha acumulat l'equip.

Els Clippers, que se'n van de Houston amb l'avantatge de camp, han seguit sense el base estrella Chris Paul, que es va perdre el segon partit consecutiu a causa de l'estrebada muscular a la cama esquerra que pateix des del setè partit de la primera ronda que van disputar davant els Spurs de San Antonio (4-3).

stats