Bàsquet - NBA
Esports Bàsquet 07/07/2021

Chris Paul inaugura la cacera de l’anell

1 min
Chris Paul

BarcelonaChris Paul porta 16 temporades jugant a la NBA, però mai abans havia disputat les finals. Tot i haver disputat onze vegades l’All-Star i haver defensat la samarreta de cinc equips, el base no havia format part d’un projecte amb opcions reals de guanyar l’anell de campió. Aquesta temporada tot ha canviat i, als 36 anys, lidera uns Phoenix Suns que van obrir l’eliminatòria final amb una victòria contra els Milwaukee Bucks (118-105).

Paul va obrir les finals anotant 32 punts i repartint 9 assistències amb una actuació en el tercer període que els aficionats trigaran a oblidar. El base va anotar 16 punts en tan sols 9 minuts que van servir per obrir una distància definitiva en el marcador “Quan està jugant així només vols espaiar bé la pista i deixar que toqui la seva cançó”, va reconèixer Monty Williams, l’entrenador d’uns Suns que estan sabent aprofitar el bon moment de CP3, Devin Booker i Deandre Ayton.

Tot i recuperar la seva gran estrella, Giannis Antetokounmpo, els Bucks no van tenir una bona posada en escena a les finals de la NBA i hauran de millorar les seves prestacions per recuperar les opcions de victòria. El segon partit de l’eliminatòria pel títol es disputarà la nit de dijous a divendres (3 h, #Vamos). “Chris Paul és un gran jugador. El seu joc de bloqueig directe és molt perillós. Revisarem els vídeos i buscarem com rebaixar el ritme perquè no tingui tirs tan còmodes”, va analitzar Mike Budenholzer, entrenador dels Bucks.

stats