NBA
Esports Bàsquet 26/11/2011

Christian Eyenga viatjarà a Cleveland entre el 4 i el 5 de desembre

Les franquícies de la NBA tenen previst iniciar la pretemporada el 9 de desembre i l'aler del Fiatc Joventut s'ha d'incorporar a la disciplina dels Cavaliers

àlex Gozalbo
1 min
Christian Eyenga.

BadalonaChristian Eyenga, aler del Fiatc Joventut, té previst viatjar als Estats Units entre el 4 i el 5 de desembre ja que, una vegada jugadors i propietaris de la NBA han arribat aquest dissabte a un principi d'acord per desbloquejar el tancament patronal, les franquícies tenen previst iniciar la pretemporada el 9 de desembre. El jugador s'ha d'incorporar als Cleveland Cavaliers.

Cada equip jugarà entre dos i quatre encontres de preparació abans de començar una temporada en què els partits oficials es reduiran de 82 a 66. La NBA començarà els seus partits oficials el dia de Nadal amb tres partits de primer nivell: un Mavericks-Heat amb Rudy Fernández, un Knicks-Celtics i un Lakers-Bulls amb Pau Gasol. Un dia més tard arribarà el debut de Ricky Rubio en partit oficial, ja que els Minnesota Timberwolves jugaran contra els Oklahoma City Thunder.

La situació de Marc Gasol és una mica diferent, ja que el pivot català és agent lliure restringit i, per tant, els Memphis Grizzlies, tenen dret a igualar qualsevol oferta que arribi per obtenir els seus serveis. Tot i que el nou conveni retalla les opcions econòmiques dels equips, el jugador té dipositades moltes esperances en el seu nou acord. "Hauria de tenir opció a un contracte considerable i no hi ha gaire equips que puguin tenir aquest espai econòmic", recorda el seu germà Pau Gasol.

stats