BÀSQUET - LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 07/06/2019

Clatellada descomunal del Barça Lassa

L’equip blaugrana desfigura el Tecnyconta Saragossa en el primer partit de semis (101-59)

i
Pierre Oriola, jugador del Barça Lassa, superant Nemanja Radovic, aler pivot del Tecnyconta Saragossa.

BarcelonaEl Barça Lassa va esclafar ahir el Tecnyconta Saragossa (101-59) en el primer partit de les semifinals de la Lliga Endesa. Una posada en escena deliciosa de l’equip català no va donar opció a un rival que haurà de recomposar-se aviat per aspirar a competir una eliminatòria que va començar amb clar color blaugrana. Els jugadors entrenats per Svetislav Pesic, que van anotar 15 triples i van repartir 24 assistències, van desfigurar un rival que va acabar enfonsat.

Kyle Kuric (25 punts amb 4/5 en triples) va ser el màxim anotador d’un Barça Lassa que va fer patxoca i que va moure la pilota a una gran velocitat. Cap jugador blaugrana va superar els 25 minuts en una nit en què Pesic va fer moltes rotacions.

Els primers 15 minuts i mig del Barça Lassa van ser una meravella. L’equip blaugrana va sumar 46 punts gràcies a 9 triples anotats de 16 intents i es va construir una diferència de 27 punts (46-19) que va deixar el partit sentenciat. La defensa del conjunt culer va asfixiar un Tecnyconta Saragossa que va patir per fer el seu joc habitual. Els percentatges dels visitants van ser molt baixos i això va condemnar el seu guió al Palau Blaugrana. Els homes entrenats per Porfi Fisac tan sols van poder sumar 26 punts en els primers 20 minuts (51-26).

La segona part va seguir el mateix guió i el Barça Lassa va arribar a dominar el partit per 45 punts de diferència contra un Tecnyconta Saragossa que, a més, es va quedar sense Bo McCalebb per lesió. Si l’eliminatòria contra el Divina Seguros Joventut va ser molt seriosa, el partit d’ahir va servir per alimentar les esperances d’un conjunt blaugrana que ha començat els play-off amb una gran concentració.

Sense opcions de victòria, els jugadors del Tecnyconta Saragossa van anar diluint-se en un tram final farcit d’accions espectaculars d’un Barça Lassa que va mantenir el rigor i l’ordre en el seu joc. L’equip blaugrana, a més, va aprofitar la seva millor capacitat física contra un rival que tindrà poc temps per recuperar-se de la clatellada descomunal que va rebre ahir.

Demà, segon partit

El Barça Lassa i el Tecnyconta Saragossa tornaran a enfrontar-se demà al Palau Blaugrana. El Reial Madrid i el València Basket, per la seva banda, disputen aquesta nit (21 hores, #Vamos) el segon partit de la seva eliminatòria.