Bàsquet
Esports Bàsquet 21/06/2021

Balaguer s'engresca amb un partit de bàsquet entre un combinat català i Angola (83-86)

El jove equip entrenat per Salva Maldonado ha plantat cara a un rival que es prepara per al Preolímpic

i
Àlex Gozalbo
1 min
El combinat català que ha jugat a Balaguer

BalaguerBalaguer ha acollit aquest diumenge un atractiu partit de bàsquet entre un combinat català i la selecció d'Angola (83-86). El jove equip entrenat per Salva Maldonado ha fet suar un rival que s’està preparant per disputar el Preolímpic. Sergi Costa hauria pogut enviar el partit a la pròrroga, però ha fallat un triple a pocs segons del final. L'enfrontament ha reunit uns 500 aficionats al Pavelló 1r d'Octubre, un recinte que celebra el seu 50è aniversari.

El combinat català, format per Sergi Costa (Zamora), Dídac Cuevas (Barça B), David Font (Barça B), Àlex Barrera (Burgos), Robert Cosialls (Bàsquet Girona), Marc Martí (Oviedo), Carlos Gasque (Pardinyes), José Nogués (Almansa), Jaume Zanca (CB Tarragona) i Pol Molins (Zamora), ha recuperat un desavantatge de 18 punts en un tram final de partit impressionant (38-56).

L'anotació de Cosialls (17 punts), Barrera (15), Molins (14) o Nogués (12) ha sigut clau per capgirar un resultat molt complicat. El combinat català, que ha fet una segona part memorable, ha arribat a col·locar-se a un punt d'Angola, però no ha pogut completar la gesta.

stats