All-Star NBA 2014
Esports Bàsquet 17/02/2014

La Conferència Est s'endú l'All-Star més anotador de la història (155-163)

Kyrie Irving, que ha liderat la remuntada amb 31 punts, ha estat escollit com a millor jugador (MVP) del partit d'exhibició

àlex Gozalbo
1 min
Kyrie Irving. MVP del partit / EFE

BarcelonaLa Conferència Est ha remuntat un desavantatge de 18 punts i ha aconseguit la victòria en l'All-Star de la NBA més anotador de la història (155-163). Mai abans s'havien aconseguit 318 punts en aquest partit d'exhibició, que ha divertit els aficionats amb un bon espectacle.

Kyrie Irving, que ha liderat la remuntada amb 24 dels seus 31 punts en la segona meitat, ha estat escollit com a millor jugador (MVP) del partit d'exhibició, que s'ha jugat al New Orleans Arena. El seu company Melo Anthony ha acabat amb 30 punts i 8 triples anotats.

Blake Griffin (38 punts amb una efectivitat de 19/23) i Kevin Durant (38) no han pogut evitar la derrota de la Conferència Oest, que havia aconseguit el triomf en quatre de les últimes cinc edicions.

Violet Palmer s'ha convertit en la primera dona en arbitrar un All-Star de qualsevol de les quatre grans lligues nord-americanes (NBA, NFL, NHL i MBL). A més, els jugadors de les dues conferències han aprofitat el partit d'exhibició per felicitar Bill Russell pel seu 80è aniversari.

stats