Esports Bàsquet 04/10/2014

Un Barça en construcció no s'estressa contra el Laboral Kutxa (87-65)

El campió comença la defensa del títol amb una victòria sense brillantor

Joan Carles Navarro / EFE

BarcelonaEl Barça ha començat aquest dissabte la defensa del títol de la Lliga Endesa amb una victòria contra el Laboral Kutxa (87-65). L'estrena del campió, que encara no exhibeix la contundència defensiva habitual i perd més pilotes que de costum, tan sols ha atret l'atenció de 4.274 espectadors al Palau Blaugrana.

La mala notícia és la lesió de Marcus Eriksson, que ha abandonat la pista en llitera per una lesió de genoll. Xavi Pascual, que ha tingut la baixa de Tomas Satoransky, ha fet jugar alguns minuts Joan Carles Navarro com a director de joc.

Liderat per l'aportació d'Ante Tomic i Justin Doellman, l'equip blaugrana ha tancat el primer quart amb una renda de dotze punts (24-12) gràcies a un parcial final de 13-1. El Laboral Kutxa ha reaccionat de la mà de Fernando San Emeterio i ha ajustat el marcador (31-27). La velocitat d'Álex Abrines ha tornar a allunyar l'equip local, que ha arribat al descans amb un avantatge de vuit punts (45-37).

El Barça ha fet créixer la renda en un últim període en què el Laboral Kutxa ha arribat a acabar perdent per 22 punts de diferència.

El club blaugrana ha aprofitat el partit per presentar en societat els seus equips de planter.