Eurolliga
Esports Bàsquet 15/03/2013

El Barça Regal abusa del Besiktas a l'Eurolliga (86-61)

L'equip blaugrana s'ha assegurat el factor pista als quarts de final

BarcelonaEl Barça Regal s'ha desfet d'un Besiktas gens competitiu (86-61) i ha sumat la seva desena victòria al Top-16 de l'Eurolliga, on té la primera plaça del grup virtualment assegurada. L'equip blaugrana s'ha assegurat el factor pista als quarts de final.

El Barça Regal ha trigat cinc minuts a agafar una renda de 13 punts (17-4) i sentenciar un partit sense història contra un rival que ha perdut tots els partits que ha disputat al Top-16 de l'Eurolliga. L'equip blaugrana s'ha apuntat el seu 23è triomf consecutiu en aquesta fase al Palau Blaugrana, on no perd des del 30 de març del 2006.

Sense Curtis Jerrells, el Besitkas és una joguina d'equip que, en atac, s'oblida de qualsevol estratègia i, en defensa, que està jugant un partit. L'equip turc ni se n'ha assabentat que Joe Ingles s'ha perdut el partit per un esquinç i que Xavi Pascual ha augmentat el descans d'algunes peces clau del seu equip. Abans d'arribar al descans la renda ja se situava al voltant dels 20 punts i la resistència ha continuat sent inexistent.

Tres jornades abans de tancar el Top-16, el Barça Regal té la classificació com a primer del grup pràcticament garantida. Tan sols una combinació inversemblant de resultats apartaria l'equip blaugrana, que només ha perdut un dels onze partits, de la primera posició. Ante Tomic, que abans de començar el partit ha rebut la distinció que l'acredita com al millor jugador del mes de febrer, Nate Jawai, Erazem Lorbek i Pete Mickeal han liderat un triomf molt més fàcil del que qualsevol dels 4.578 espectadors hauria desitjat. Al final, 86-61.