Lliga Endesa
Esports Bàsquet 06/01/2013

El Barça Regal apallissa un Lagun Aro indigne (98-50)

Un concentrat equip blaugrana s'endú un partit amb tan sols 2.398 espectadors i té peu i mig a la Copa del Rei

Pete Mickeal

BarcelonaUn Barça Regal molt concentrat s'ha desfet del Lagun Aro GBC (98-50) i té peu i mig a la Copa del Rei. El partit, que ha tingut una assistència de 2.398 espectadors, s'ha jugat sense els grups Dracs 1991 i Sang Culé Cor Català, que han protestat per programar l'enfrontament a les 12 hores del dia de Reis.

Joan Carles Navaro, que ha superat la barrera dels 7.000 punts a la Lliga Endesa, ha acabat el partit amb 10 punts i una efectivitat del 100%.

El Lagun Aro ha donat una imatge penosa al Palau Blaugrana. L'equip de Sito Alonso, que ha encaixat 16 punts en els primers quatre minuts, no ha competit i s'ha vist superat amb facilitat per un Barça Regal que ha tingut bons percentatges de tir. Durant els primers 9 minuts i 50 segons del segon quart l'equip basc ni tan sols ha comès una falta personal. Al descans, 50-28.

La renda local ha superat els 40 punts a l'inici del tercer període, quan el Barça Regal s'ha apuntat un parcial de 17-0, però el Lagun Aro no ha fet cap intenció de preocupar-se per la situació i ha continuitat oferint una imatge patètica al Palau Blaugrana. Xavi Pascual s'ha dedicat a repartir minuts i a intentar recuperar jugadors com Álex Abrines, que no anotava des de l'11 de novembre, o Marko Todorovic.