Un Barça espès aconsegueix guanyar a la pista del Cajasol (57-62)

Abrines, amb 17 punts i 4 rebots, ha estat el jugador blaugrana més destacat

M.c.
El pivot del Cajasol, Willy Hernangómez, intenta encistellar davant la pressió d'Ante Tomic

BarcelonaEl Barça de bàsquet ha guanyat aquest diumenge el seu partit davant el Cajasol en la 17a jornada de la Lliga Endesa. L'equip català no ha mostrat ni de bon tros la seva millor versió, però ha sabut aprofitar el desencert i els errors dels locals en els minuts finals. Així, els de Xavi Pascual aconsegueixen la 12a victòria de la temporada en l'últim partit de la primera volta.

El Barça ha començat amb força (2-9), però ràpidament el Cajasol ha capgirat el marcador amb un parcial d'11-2 (13-11). EL conjunt català no s'ha acabat de trobar còmode a Sevilla, li ha faltat ritme i intensitat. Això ha mantingut vius als d'Aíto García Reneses que, sense fer un bon primer acte, han mantingut el frec a frec amb els blaugranes (34-34).

Després del descans, un Barça sense idees i perdut sobre la pista només ha anotat 2 punts en 6 minuts. Els andalusos també han perdonat, en un tercer quart per oblidar (48-43). En els últims 10 minuts de joc, el control ha seguit en mans dels sevillans. Només Abrines hi ha posat ganes, amb 17 punts i 4 rebots en total, i ha posat per davant al conjunt blaugrana (54-55). El domini sota la cistella ha afavorit els de Xavi Pascual, que finalment han aconseguit el triomf (57-62).