NBA
Esports Bàsquet 17/06/2016

Un llegendari LeBron James domestica els Warriors (115-101)

Els Cavs han empatat les finals de la NBA amb una exhibició de la seva estrella

i
àlex Gozalbo
1 min
LeBron James, durant el sisè partit

BarcelonaEls Cleveland Cavaliers han superat els Golden State Warriors (115-101) i han empatat les finals de la NBA (3-3). LeBron James ha completat un partit demolidor: 41 punts, 11 assistències, 8 rebots, 4 recuperacions i 3 taps. La seva actuació ha estat llegendària.

Kyrie Irving, que ha anotat 23 punts, ha acabat amb problemes físics. Kevin Love, per la seva banda, tan sols ha jugat 11:55 minuts (7 punts).

Stephen Curry, que ha estat expulsat després de cometre la sisena falta personal a 4:22 minuts el final, ha anotat 30 punts amb 6/13 en triples. Klay Thompson ha acabat amb 25 punts. Draymond Green ha reaparegut amb 8 punts, 10 punts i 6 assistències en un dia en què Andre Iguodala ha tingut problemes físics. Harrison Barnes ha tingut una mala nit i s'ha quedat sense anotar (0/8 en tirs).

Els Cavs han començat el partit amb una exhibició durant un primer quart que han tancat amb una renda de 20 punts (31-11). Els 11 punts dels Warriors han estat la pitjor anotació d'un equip en un primer quart de la història de les finals des que existeix rellotge de possessió (1954).

L'equip local ha intentat alentir el ritme del partit i s'ha equivocat, perquè els Warriors ho han aprofitat per reduir el seu avantatge. Klay Thompson ha completat un gran tercer període.

Quan els Warriors s'han situat en disposició de disputar el partit, LeBron James ha anotat 18 punts consecutius. L'expulsió de Stephen Curry, que ha llançat el seu protector bucal contra un espectador, ha acabat amb les opcions dels vigents campions de la NBA.

El setè i definitiu partit de les finals es disputarà la nit de diumenge a dilluns (2 hores, Cero i Canal + Deportes).

stats