NBA
Esports Bàsquet 24/05/2011

Els Dallas Mavericks remunten 15 punts (105-112) i se situen a una victòria de la final

L'equip de Dirk Nowitzki (40 punts) ha superat els Oklahoma City Thunder a la pròrroga i disposarà de tres oportunitats per aconseguir la seva classificació per a la final de la NBA

Dirk Nowitzki.

BarcelonaEls Dallas Mavericks han superat els Oklahoma City Thunder (105-112) i disposaran de tres oportunitats per aconseguir la seva classificació per a la final de la NBA. El conjunt que entrena Rick Carlisle ha remuntat un desavantatge de 15 punts (99-84) en els darrers cinc minuts per forçar la pròrroga. En el temps extra el conjunt visitant ha estat molt superior per sumar el 3-1.

Els Oklahoma City Thunder han començat el partit amb molta intensitat, anotant els primers nou tirs que han intentat, però ben aviat s'han trobat amb uns Dallas Mavericks disposats a donar molta guerra.

Un aspecte clau en la victòria visitant ha estat l'actuació de Dirk Nowitzki, que ha acabat amb 40 punts. Entre els locals, que no han sabut gestionar els minuts clau, han destacat Kevin Durant, autor de 29 punts, i Serge Ibaka. L'ex de l'Assignia Manresa ha aportat 18 punts, 10 rebots i 5 taps.

El cinquè partit de la sèrie es jugarà, ara a Dallas, la matinada de dimecres a dijous.