Eurolliga
Esports Bàsquet 15/05/2015

L'Olympiacos remunta nou punts i elimina el CSKA a la 'final four' de Madrid (68-70)

El botxí del Barça ha capgirat un partit que tenia perdut

Milos Teodosic i Bryant Dunston / JUAN CARLOS HIDALGO / EFE

Enviat especial a MadridTres anys després de capgirar una final que tenia perduda, l'Olympiacos ha remuntat nou punts i ha eliminat el CSKA de Moscou de la 'final four' de Madrid (68-70). El botxí del Barça ha capgirat un partit que se li havia posat impossible. Després de fallar molts tirs, Vassilis Spanoulis, que ha anotat 11 dels seus 13 punts en la recta final de la semifinal, ha tingut una actuació clau.

Després d'un primer quart molt ofensiu (20-17), l'Olympiacos ha endurit la seva defensa i ha rebaixat l'eficàcia d'un CSKA de Moscou que ha tingut problemes per mantenir el mateix ritme anotador. Tot i que Vassilis Spanoulis ha fallat els vuit tirs de camp que ha intentat durant la primera meitat, l'equip grec ha arribat al descans amb el partit totalment obert (36-35).

El CSKA de Moscou ha aconseguit una renda de vuit punts a l'inici del tercer període (47-39), però l'Olympiacos ha sabut reaccionar i tornar a ajustar el marcador (49-47).

L'equip rus ha tornat a treballar-se un avantatge sòlid (61-52), però la resposta del conjunt grec ha estat sensacional. L'Olympiacos s'ha apuntat un parcial de 2-14 que ha capgirat el marcador a un minut i mig del final (63-66).

Quan el partit estava empatat a 66 punts i tan sols quedaven sis segons per al final, Vassilis Spanoulis ha anotat un triple decisiu que ha deixat KO el CSKA de Moscou.