Lliga Endesa
Esports Bàsquet 23/12/2012

Corey Fisher manté viu el somni de la Copa a Badalona (96-75)

El Fiatc Joventut supera l'Asefa Estudiantes (96-75) i suma la segona victòria consecutiva

àlex Gozalbo
1 min
Corey Fisher

BadalonaEl Fiatc Joventut ha superat l'Asefa Estudiantes (96-75), ha arribat a les set victòries a la Lliga Endesa i es manté amb opcions de classificar-se per a la Copa del Rei de Vitòria. Corey Fisher ha liderat el triomf amb 22 punts (6(8 en triples) i generant bones situacions de tir per als seus companys. Carl English s'ha quedat en 15 punts i 3/17 en tirs de camp.

La recuperació de Pere Tomàs ha tingut una influència clara en el joc del Fiatc Joventut. L'aler, que ha començat el partit com a titular, dóna més versatilitat a un equip que quan té Moses Ehambe i Manny Quezada al perímetre és massa previsible i tou en defensa. Tomàs ha sumat 11 punts en un primer període en què la Penya ha remuntat un desavantatge de cinc punts i ha arribat a tenir una renda d'onze punts. Els dos equips, que no s'han preocupat gaire per la defensa, han intercanviat punts fins arribar al descans (45-35).

El Fiatc Joventut ha començat amb força el tercer període i aviat ha aconseguit una renda de 18 punts (65-47) contra un Asefa Estudiantes que en defensa ha desesperat el seu entrenador, Txus Vidorreta. La Penya ha sabut mantenir la concentració i ha acabat sumant la segona victòria consecutiva (96-75) per a alegria d'uns aficionats que s'ho han acabat passant molt bé amb el seu equip.

"Són moments difícils per a tothom, però hem de ser positius. Segur que ens en sortirem", ha explicat Jordi Villacampa, president del Fiatc Joventut, durant el tradicional brindis nadalenc.

stats