Esports Bàsquet 22/11/2015

El Madrid atura la ratxa d'un Fiatc Joventut sense punteria (69-79)

Albert Sàbat / ACB PHOTO

BadalonaEl Fiatc Joventut ha perdut aquest diumenge a casa contra el Reial Madrid (69-79). La Penya no s'ha trobat còmoda contra un rival necessitat de victòries per endolcir la seva ratxa negativa a l'Eurolliga. L'equip verd-i-negre ho ha intentat, però no ha pogut practicar el seu bàsquet habitual i tan sols ha anotat 5 dels 19 triples que ha intentat.

Demond Mallet ha reaparegut després de la seva lesió, però tan sols ha pogut disputar uns minuts durant la segona meitat. Salva Maldonado també ha pogut comptar amb Alberto Abalde, que feia un mes que no jugava. Un total de 8.942 espectadors han vist el partit en directe i s'han mostrat molts crítics amb l'arbitratge.

Tot i perdre moltes pilotes (20), el Reial Madrid ha dominat el marcador des del primer moment i ha començat el quart període amb un avantatge de 17 punts (44-61). Malgrat renda negativa, la Penya no s'ha rendit i ha ajustat el marcador (61-69).