Eurolliga Femenina
Esports Bàsquet 24/03/2013

Sílvia Domínguez, tres títols consecutius de l'Eurolliga amb tres equips diferents

La base catalana aixeca amb l'Ekaterinburg el seu tercer campionat europeu

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaUn any després de proclamar-se campiona de l'Eurolliga Femenina amb el Ciudad Ros Casares València, Sílvia Domínguez ha repetit títol amb l'Ekaterinburg i ha aconseguit completar tres anys per al record en què ha guanyat tres edicions del campionat amb tres equips diferents. L'equip de la base catalana s'ha imposat al Fenerbahçe turc (82-56) en la final.

Domínguez es va fer amb el seu primer títol europeu l'any 2011 amb el Perfumerías Avenida de Salamanca i l'any passat va repetir èxit amb el Ciudad Ros Casares València. Aquest diumenge la directora de joc ha augmentat el seu palmarès amb la seva tercera Eurolliga, aquesta amb l'Ekaterinburg, equip amb el qual té contracte per a la pròxima temporada.

El rival de l'Ekaterinburg a la final ha sigut el Fenerbahçe de Roberto Íñiguez, entrenador que l'any passat va fer-se amb el títol amb el Ciudad Ros Casares. Sílvia Domínguez ha sumat 5 punts i 4 rebots en 18 minuts d'una final en què ha destacat Candace Parker, que ha acabat amb 24 punts i 11 rebots.

stats