Copa del Rei ACB 2015
Esports Bàsquet 22/02/2015

El Reial Madrid de Kareem Queeley, campió de la MiniCopa Endesa de bàsquet (60-83)

Florentino Pérez ha presenciat en directe els últims 12 minuts de la final contra l'Unicaja

àlex Gozalbo
1 min
Kareem Queeley / ACB PHOTO

Enviat especial a Las PalmasEl Reial Madrid ha superat aquest diumenge l'Unicaja (60-83) i s'ha proclamat, de nou, campió de la MiniCopa Endesa, un torneig infantil de bàsquet que es disputa de manera paral·lela a la Copa del Rei. Florentino Pérez, president del club blanc, ha presenciat en directe els últims 12 minuts de la final al CID. L'equip blanc també ha tingut el suport durant uns pocs minuts de jugadors com Sergio Rodríguez, Felipe Reyes, K. C. Rivers i Marcus Slaughter.

L'escorta Kareem Queeley, un dels tres jugadors convidats del Reial Madrid, ha estat el gran protagonista de la final. El britànic, que ha disputat 39 minuts, ha anotat 36 punts. Jorge Viejo ha sumat 17 punts. El millor jugador de l'Unicaja ha estat l'aler Lucas Muñoz (24 punts).

El conjunt entrenat per Gabriel Álvaro ha començat el partit amb un parcial 0-7 i ja no ha abandonat mai el lideratge en el marcador. L'avantatge del Reial Madrid al descans era de 12 punts (32-44).

Entrenadors com Joan Plaza, Óscar Quintana o Sergio Scariolo, que tenia el seu fill Allessandro jugant amb l'Unicaja, han presenciat en directe la final.

stats