NBA
Esports Bàsquet 08/05/2011

Els Grizzlies de Marc Gasol remunten 16 punts per arraconar els City Thunder (101-93)

Els Grizzlies de Marc Gasol han superat els Oklahoma City Thunder, mentre que els Lakers de Pau Gasol jugaran aquesta nit (21.30 hores, Canal + Deportes) contra els Dallas Mavericks

Marc Gasol.

BarcelonaEls Grizzlies de Marc Gasol han guanyat al FedEx Forum els Oklahoma City Thunder (101-93) en el tercer partit de les semifinals de la Conferència Oest. El pivot català ha sumat 16 punts i 7 rebots i ha estat clau en la victòria del seu equip a la pròrroga.

Després de guanyar per 16 punts de diferència, els Thunder han vist com els Grizzlies es posaven per davant (86-84) a menys de dos minuts pel final. Zach Randolph ha fallat un tir sobre la botzina i el partit ha acabat amb empat (86-86). A la pròrroga, els Memphis Grizzlies han estat molt superiors (101-93).

El quart partit de la sèrie, que ara dominen els Grizzlies (1-2), es jugarà la matinada de dilluns a dimarts.

Els Lakers de Pau Gasol, per la seva banda, jugaran aquesta nit (21.30 hores, Canal + Deportes) el quart partit de la seva eliminatòria contra els Dallas Mavericks (0-3). El vigent campió necessita guanyar quatre partits consecutius per no quedar eliminat, una gesta que mai ha aconseguit cap equip a la NBA.