Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet 20/05/2021

El Joventut agafa volada contra el MoraBanc Andorra (99-92)

i
Àlex Gozalbo
2 min
David Jelinek i Albert Ventura

BadalonaEl Joventut de Badalona ha fet un partit molt sòlid al Palau Olímpic i s'ha endut la victòria contra el MoraBanc Andorra en la penúltima jornada de la Lliga Endesa (99-92). La Penya ha aprofitat la debilitat d'un rival amb mil i un problemes físics per desplegar la seva proposta de joc habitual. El trencament definitiu ha arribat a l'inici del quart període, però la iniciativa local ha sigut evident des del primer minut. Carles Duran ha aconseguit que 10 dels 11 jugadors de l'equip verd-i-negre hagin acabat anotant.

Albert Ventura (15 punts) i Pau Ribas (14) s'han combinat per anotar sis dels vuit triples d'una Penya que ha repartit 20 assistències i que ha arribat a tenir un avantatge de 23 punts contra un rival que ha reaccionat en la recta final, quan el partit ja estava decidit. "Hem entès molt bé el partit. Hem fet molt bé la nostra feina i hem pogut repartir minuts. Feia molt de temps que la Penya no aconseguia 20 victòries", ha analitzat Carles Duran, tècnic del Joventut. "La Penya ens ha dominat el ritme i el rebot i ha jugat amb més energia. Hem jugat contra un equip molt inspirat que ens ha anotat 33 punts en el tercer quart. Hem treballat fins al final amb més cor que cap", ha opinat Ibon Navarro, entrenador del MoraBanc Andorra.

La Penya, que encara aspira a acabar en sisena posició, tancarà la temporada regular de la Lliga Endesa diumenge, quan visita el RETAbet Bilbao Basket. El MoraBanc Andorra, que s'ha complicat molt les seves opcions de play-off, acomiadarà la campanya contra l'Acunsa GBC.

L'ampliació de capital, completada

El BOE ha fet públic aquest dijous que el Joventut de Badalona ha completat una ampliació de capital de 3,7 milions d'euros. Els accionistes del club verd-i-negre van aprovar al març, amb un 99,99% dels vots del capital present, la proposta d’augmentar el capital social de la societat.

stats