Lliga Endesa
Esports Bàsquet 14/04/2013

La Bruixa d'Or Manresa s'estrena amb una victòria contra l'UCAM Múrcia a la pròrroga (103-100)

L'equip que entrena Jaume Ponsarnau ajorna el seu descens a l'Adecco Or

Joan Creus rep una falta personal

ManresaLa Bruixa d'Or Manresa ha estrenat nova denominació amb una victòria a la pròrroga contra l'UCAM Múrcia (103-100) que ajorna una setmana més el descens de l'equip que entrena Jaume Ponsarnau a l'Adecco Or. Troy DeVries ha sumat 25 punts en un dia en què Ferran Laviña no ha pogut jugar.

L'aportació ofensiva de Troy DeVries i Salva Arco ha disparat la renda local fins als 18 punts (40-22) al segon quart. L'UCAM Múrcia ha aconseguit reduir la diferència i deixar-la en 9 punts al descans (50-41). A poc a poc, l'equip visitant ha millorat i ha arribat a la recta final amb un marcador molt ajustat.

Un triple de Berni Rodríguez ha situat l'UCAM Múrcia amb dos punts d'avantatge, però Adam Hanga ha anotat una cistella sobre la botzina, ha empatat el partit (92-92) i ha forçat la pròrroga.

La Bruixa d'Or Manresa ha començat el temps extra amb un parcial de 8-0 que ha resultat decisiu. Al final, 103-100.