Lliga Endesa
Esports Bàsquet 02/03/2013

El Bàsquet Manresa perd contra el Lagun Aro GBC un partit que guanyava per 13 punts (94-90)

La dramàtica derrota contra un rival directe per evitar el descens deixa l'equip català com a cuer en solitari

Troy DeVries

BarcelonaEl Bàsquet Manresa ha perdut contra el Lagun Aro GBC (94-90) un partit que guanyava per 13 punts i que, de nou, ha deixat escapar en la recta final. La derrota contra un rival directe per evitar el descens deixa l'equip català com a cuer en solitari.

Com és habitual, el Bàsquet Manresa ha començat bé el partit i, gràcies a l'aportació de Josh Asselin, ha aconseguit una renda de set punts (10-17). Els problemes amb el rebot defensiu de l'equip català han fet que la distància, que al segon període ha arribat als vuit punts (26-34), no fos encara més gran.

Jaume Ponsarnau ha sigut valent i ha introduït Joan Creus i Johan Kody a la rotació per fer front a les baixes. A més, ha arriscat situant Aleksander Yanev com a aler pivot i augmentant la presència d'Oliver Arteaga. Tres triples consecutius d'Ivan Paunic han ajustat un marcador que al descans era de 45-47.

La màxima renda visitant ha arribat al tercer quart, quan el Bàsquet Manresa (53-66) s'ha mostrat molt encertat des de la línia de 6,75 metres. El Lagun Aro GBC no s'ha donat per vençut i ha reaccionat amb un parcial de 16-4. L'equip basc ha capgirat el marcador a tres minuts del final (87-86), quan el conjunt català s'ha quedat sense Álex Hernández.

El Lagun Aro GBC ha sabut jugar millor els instants decisius i s'ha apuntat la cinquena victòria de la temporada.