NBA
Esports Bàsquet 11/06/2014

El joc dels San Antonio Spurs toca l'excel·lència a la pista dels Miami Heat (92-111)

L'equip visitant ha protagonitzat una de les millors primeres meitats de la història de les finals de la NBA

Kawhi Leonard i LeBron James / EFE

BarcelonaEls San Antonio Spurs han superat els Miami Heat (92-111) amb una gran exhibició de joc col·lectiu i han recuperat el factor pista a les finals de la NBA (2-1). Kawhi Leonard ha liderat amb 29 punts un triomf visitant en què Danny Green (15 punts i 5 recuperacions) també ha col·laborat molt.

Els San Antonio Spurs, que han anotat 19 dels primers 21 tirs que han intentat, han protagonitzat una de les millors primeres meitats de la història de les finals de la NBA. Impulsat per un Kawhi Leonard que ha anotat 18 punts en els primers dos quarts, l'equip de Gregg Popovich ha anotat el 75,8% dels tirs que ha intentat abans del descans i ha arribat a guanyar per 25 punts de diferència (30-55). Al descans, 50-71.

Els Miami Heat han reaccionat amb una bona defensa i un gran esforç físic i han rebaixat la renda visitant als set punts (74-81). Els San Antonio Spurs han sabut mantenir la concentració per assegurar-se la victòria i agafar avantatge a les finals (2-1). LeBron James i Dwyane Wade s'han combinat per anotar 44 punts, però també per perdre 12 pilotes.

El quart partit de les finals de la NBA es disputarà de nou a Miami la nit del dijous al divendres (3 hores, Canal + 1 i Canal + Deportes).