Copa del Món
Esports Bàsquet 07/09/2014

Lituània no bada contra Nova Zelanda (71-76)

L'equip de Jonas Valanciunas disputarà dimarts el quarts de final a Barcelona

BarcelonaLituània ha superat Nova Zelanda en el seu retorn a Barcelona, on durant els Jocs Olímpics del 1992 va aconseguir la medalla de bronze a Badalona, i dimarts disputarà els quarts de final de la Copa del Món de bàsquet.

Un bon inici de Jonas Valanciunas ha permès que Lituània tanqués el primer quart amb una renda de 14 punts (9-23) i s'imaginés un partit còmode al Palau Sant Jordi, on 7.783 espectadors han vist el partit en directe.

Nova Zelanda ha millorat el seu atac, ha introduït noves defenses i ha aconseguit capgirar el marcador a vuit minuts del final (59-58). Corey Webster ha liderat l'atac del seu equip amb 26 punts.

L'equip lituà ha sabut jugar millor els últims minuts, ha acabat el partit amb un parcial de 6-11 i s'ha endut la victòria.