NBA
Esports Bàsquet 21/11/2011

Ricky Rubio debuta als Estats Units amb 9 punts en un partit benèfic

El base viatjarà en els propers dies a Barcelona i, si en dues setmanes no es desbloqueja el tancament patronal de la NBA, analitzarà la possibilitat de jugar temporalment a Europa

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaRicky Rubio ha debutat als Estats Units, on ha participat en un partit benèfic organitzat per Drew Gooden (Milwaukee Bucks) al Cow Palace de San Francisco. Segons el periodista Alberto de Roa, el base català ha sumat 9 punts (3/7 en triples), 5 assistències i 3 rebots en 28 minuts d'un encontre jugat a mode de diversió.

El jugador dels Minnesota Timberwolves, que portava el número 32 i no el 9, ha protagonitzat una de les jugades del partit, en passar-li la pilota a Eric Gordon per sota de les cames per iniciar un contraatac.

Drew Gooden, que abans del partit ha entrevistat Ricky Rubio, ha informat al descans que ha aconseguit recaptar 10.000 dòlars (uns 7.400 euros) per a la fundació Make A Wish.

Ricky Rubio viatjarà en els propers dies a Barcelona i, si en dues setmanes no es desbloqueja el tancament patronal de la NBA, analitzarà la possibilitat de jugar temporalment a Europa.

stats