Esports Bàsquet 05/02/2015

Un Barça sense Navarro ni Oleson fa aigües a la pista del Madrid (97-73)

Sergio Rodríguez i Rudy Fernández dominen un clàssic en què el conjunt blaugrana intenta aferrar-se al caràcter de Mario Hezonja

Mario Hezonja / AFP PHOTO

BarcelonaUn Barça amb les baixes de Joan Carles Navarro i Brad Oleson no ha pogut evitar la derrota a la pista del Reial Madrid (97-73) i s'ha allunyat a dues victòries de distància de l'equip blanc i del Maccabi Electra Tel Aviv, que ha superat el Galatasaray a la pròrroga (94-97). Sergio Rodríguez (23 punts i 6 assistències) i Rudy Fernández (22 punts i 5 assistències) han dominat un clàssic en què el conjunt blaugrana ha intentat aferrar-se al caràcter d'un Mario Hezonja (22 punts amb 5/9 en triples) que s'ha graduat amb un partidàs.

L'equip blaugrana no ha començat bé el partit, quan ha fallat en defensa (11 punts de Rudy Fernández en sis minuts) i en atac, on ha combinat moltes pèrdues de pilotes i una mala selecció de tir. El conjunt blanc ha aprofitat el regal per obrir una escletxa de dotze punts en el marcador (30-18). El caràcter de Mario Hezonja, la producció d'Ante Tomic i el rebot han estat tres de les poques armes a les quals s'ha pogut aferrar Xavi Pascual durant una primera meitat que ha acabat amb el resultat de 42-33.

El Reial Madrid ha sabut gestionar i augmentar la renda durant un tercer quart en què tan sols Mario Hezonja ha lluitat amb la intensitat necessària (66-53). L'intercanvi de cistelles ha beneficiat l'equip local.

L'equip de Pablo Laso ha sentenciat el partit a l'inici de l'últim període, quan ha aconseguit un avantatge de 28 punts (95-67). Al final, 97-73.