Lliga Femenina
Esports Bàsquet 06/12/2014

L'Spar Citylift Girona tomba el Cadí La Seu i treu bitllet per a la Copa de la Reina (68-49)

L'equip gironí ha sabut assegurar-se la victòria a Fontajau contra un rival que ha competit bé

Georgina Bahi i Ify Ibekwe / FCBQ

BarcelonaL'Spar Citylift Girona ha superat un inconformista Cadí La Seu (68-49) en un derbi català molt distret. L'equip gironí ha sabut guanyar i assegurar-se la seva presència a la Copa de la Reina, competició que aquesta temporada tan sols disputaran els tres primers classificats i el Rivas Ecópolis.

Ify Ibekwe (17 punts i 11 rebots), Brittany Chambers (14 punts i 10 rebots) i Vanessa Gideen (7 punts i 9 rebots) han liderat el triomf local d'un equip que ha estat ben dirigit per Noemí Jordana. La visitant Laura Gil ha acabat amb 10 punts i 8 rebots.

L'equip local ha començat el partit amb un parcial de 10-0. Ify Ibekwe, que ha reaparegut després dels seus problemes físics, ha dominat un primer quart en què ha sumat 10 punts i 5 rebots (15-12). La resposta del Cadí La Seu ha arribat des de la defensa. El conjunt que entrena Miguel Ángel Ortega ha augmentat la pressió i ha aconseguit empatar el partit (17-17). La reacció local no s'ha fet esperar i l'Spar Citylift Girona ha arribat al descans amb una renda de 10 punts (36-36).

El Cadí La Seu ha intentat capgirar el marcador en una segona meitat en què tan sols ha aconseguit situar-se a sis punts de distància (42-36). Després, el conjunt visitant s'ha trobat amb la millor versió d'un Spar Citylift Girona que ha anat per feina, s'ha apuntat un parcial de 16-1 i s'ha assegurat el triomf (58-37).

Al final, 68-49.