NBA
Esports Bàsquet 08/06/2017

Els Warriors, a un triomf dels 'play-off' perfectes (113-118)

Un parcial final de 0-11 esborra una actuació memorable de LeBron James i Kyrie Irving

i
Els Warriors celebren una cistella

BarcelonaEls Golden State Warriors han tornat a superar els Cleveland Cavaliers (113-118) i s'han situat a una victòria de tancar amb l'anell de campions uns 'play-off' perfectes (3-0). Un parcial final de 0-11 ha esborrat una actuació memorable de LeBron James i Kyrie Irving.

Kevin Durant (31 punts i 8 rebots), Klay Thompson (30 punts) i Stephen Curry (26 punts) han estat els jugadors més destacats d'uns Warriors que s'han convertit en el primer equip de la història de començar uns 'play-off' amb 15 victòries i cap derrota.

Kevin Durant i LeBron James

El memorable esforç de LeBron James (39 punts, 11 rebots i 9 assistències) i Kyrie Irving (38 punts) s'ha quedat sense premi. Els Cavs, que han acabat exhaustos, s'hi han deixat l'ànima, però han malbaratat un avantatge de sis punts a tres minuts del final.

Els Warriors han anotat 39 punts en un primer quart en què han exhibit el seu potencial ofensiu (31-39), però LeBron James ha aconseguit equilibrar el marcador amb 27 punts a la primera meitat (61-67).

Kyrie Irving

Els Cavs han capgirat el resultat en un tercer quart en què un èpic Kyrie Irving ha anotat 16 punts (94-89). Els vigents campions tenien el partit controlat, amb una renda de sis punts a tres minuts del final (113-107), però els Warriors han fet girar el marcador amb un parcial final de 0-11. Kevin Durant ha sigut decisiu en el tram final. L'aler, que per tercer partit consecutiu ha superat els 30 punts, ha anotat set punts en els últims tres minuts.

El quart partit de la final es disputarà, un altre cop, al sorollós Quicken Loans Arena, la nit de divendres a dissabte (03.00 h, #0). Mai cap equip ha aconseguit capgirar un 3-0 en contra en una final de la NBA.