Eurolliga
Esports Bàsquet 27/03/2012

El Barça Regal remunta deu punts a Kazan (56-67) i jugarà la seva dotzena 'final four' de l'Eurolliga

El conjunt blaugrana aconsegueix amb un esforç majúscul canviar el ritme del partit després del descans i jugarà la fase final pel títol a Istanbul

Lynn Greer i Marcelinho Huertas

BarcelonaEl Barça Regal ha aconseguit superar l'Unics Kazan (56-67) per cinquena vegada aquesta temporada, tercera en l'eliminatòria, i jugarà la 'final four' de l'Eurolliga per dotzena vegada en la seva història.

La tàctica que l'Unics Kazan ha escenificat al Basket Hall ha quedat clara des del primer moment, quan ha acumulat homes a prop de la seva cistella i ha incitat, gairebé obligat, el Barça Regal a llançar des de fora. El conjunt blaugrana ha caigut al parany i, tot i que ha tingut uns percentatges d'encert molt baixos, ha intentat 17 triples en una primera meitat en què ha arribat a perdre per deu punts de diferència.

El segon quart del Barça Regal ha sigut nefast i els jugadors de l'equip blaugrana han trigat més de nou minuts a anotar una cistella en joc. De fet, tan sols n'ha sumat dues en tot el període. Tot i això, el conjunt que entrena Xavi Pascual ha sabut aprofitar els tirs lliures per arribar al descans amb tan sols sis punts de desavantatge.

Xavi Pascual ha començat el tercer període amb Víctor Sada en el lloc de Marcelinho Huertas, buscant canviar el ritme de partit, accelerar-lo des de la defensa. Ho ha aconseguit i ha remuntat un partit que s'ha decidit en un últim període en què el Barça Regal ha estat brillant.