Lliga Endesa
Esports Bàsquet 08/05/2016

El Barça Lassa no supera la prova de València (75-65)

L'equip blaugrana es manté com a líder de la Lliga Endesa amb un triomf d'avantatge

àlex Gozalbo
1 min
Jon Stefansson i Carlos Arroyo

BarcelonaEl Barça Lassa ha perdut aquest diumenge a la pista del València Basket (75-65). L'equip blaugrana es manté com a líder de la Lliga Endesa amb un triomf d'avantatge.

Xavi Pascual ha fet descansar Joan Carles Navarro (molèsties musculars) i ha tingut la baixa de Joey Dorsey, que continua recuperant-se de la seva lesió.

L'equip de Xavi Pascual ha arribat a perdre per 12 punts de diferència durant el tercer quart (45-33), però ha aconseguit reaccionar i ajustar el marcador (61-58). El conjunt blaugrana no ha pogut completar la remuntada a la Fonteta contra un rival tan intens com concentrat que ha sentenciat amb un parcial de 9-0 (70-58).

"El València ha estat globalment millor i per això ha guanyat. L'encert en els tirs lliures i les pèrdues de pilota han estat els punts negatius. Quan han agafat l'avantatge final no hem estat capaços de capgirar el resultat", ha opinat Xavi Pascual, entrenador del Barça Lassa.

"Queden tres jornades i tenim un partit d'avantatge, encara depenem de nosaltres. El partit de dimecres serà molt important. Volem tenir el factor pista a favor, però no serà fàcil", ha afegit el tècnic.

stats